Tjenester

Tjenester

Solid håndverk med høy kvalitet
vi tar på oss alt fra små tømreroppdrag til total entrepriser

Nybygg

Bygge nytt hus eller hytte? Vi bygger drømmehuset for deg! Vi påtar oss alle oppgaver i forbindelse med oppføring av nybygg som eneboliger, hytter, uthus og garasje. Vi leverer et nøkkelferdig prosjekt til avtalt tid og pris, og etter dine spesifikasjoner.

Tilbygg

Behov for mer plass? Vi har lang erfaring med utvidelse av bolig i form av tilbygg og påbygg og kan gi deg de ekstra kvadratmeterne du trenger. I tett samarbeid med deg vil vi finne de mest hensiktsmessige og helhetlige løsninger for best utnyttelse av plassen.

Rehabilitering

Skal du pusse opp stua, skifte fasade eller totalrehabilitere boligen? Vi kan hjelpe deg med alt fra skifte av vindu, dører, gulv og fasade til å bygge flotte bad, våtrom og kjøkken. Vårt mål er å levere skreddersydde løsninger for ditt behov og bruksmønster.

Taktekking

Behov for nytt tak eller reparasjon av en taklekkasje? Våre fagfolk har bred erfaring innen taktekkingsarbeid og kan utføre alt fra reparasjon av skader og lekkasjer til å skifte komplette tak på din bolig. Bestill befaring i dag for å finne den beste løsningen for ditt tak.

Malerarbeid

Behov for en maler? Våre fagfolk har et øye for detaljer og er svart opptatt av å levere strøkne resultater til enhver tid. Vi kan bistå deg med alt av innvendig og utvendig malearbeid, samt tapetsering – raskt og nøyaktig.

Elektrikerarbeid

Skal du montere flere stikkontakter, installere belysning eller bytte ut sikringsskapet? Vi har elektrikere og installatører som leverer og monterer alt fra stikkontakter, varmekabler, belysning og sikringsskap til alarmanlegg og elbilladere.

Rørleggerarbeid

Pusse opp bad eller vaskerom? Vi samarbeider med lokale rørleggere som er spesialister på rehabilitering av baderom og våtrom, samt sanitær- og varmearbeid. Sammen bygger vi drømme badet for deg med dokumenterte løsninger.